Spoznavanje možnosti, orodij in potencialov


Naredite analizo svojih mesečnih prihodkov in izdatkov.

Zberite vse svoje finančne dokumente, nato pa začnite s spoznavanjem orodij, možnosti in potencialov, ki jih lahko dosežete s primernimi koraki na osebnem premoženjskem področju.

Vsekakor je to za povprečnega investitorja zahtevno in dolgotrajno delo, saj že samo iskanje znanja zahteva izredno veliko časa in energije. Pri tem smo vam v svetovalni skupini na voljo, da vam pomagamo s svojim znanjem. Svetovalna skupina deluje od leta 1998, v tem času pa smo napisali ogromno število člankov za različne publikacije, organizirali izobraževanja, naše avtorsko delo pa je citirano tudi v diplomskih, magistrskih in doktorskih dizertacijah. Z našim znanjem smo pomagali veliko ljudem in ponosni bomo, če bomo lahko pomagali tudi vam.

Za vsako naložbo oz. pred kakršnokoli odločitvijo vedno preglejte opozorila Agencije za trg vrednostih papirjev.

Vsak investitor se mora zaradi velikega števila finančnih prevar zavedati tudi sledečih napotkov s strani Agencije za trg vrednostih papirjev.


Dolgoletne izkušnje
Svetujemo vam že od leta 1998.
Neodvisnost
Neodvisno svetujemo glede najboljših možnosti za dosego vaših ciljev.
Celostna obravnava
Smo skupina strokovnjakov z različnih strokovnih področij.
Individualna obravnava
Zainteresirani smo za to, kar je pomembno vam.
Dolgoročno sodelovanje z vami
Nam najpomembnejši element pri upravljanju premoženja.

Kaj sploh je premoženjsko svetovanje?


Veliko več kot le vzajemni skladi in delnice.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se