Pravno svetovanje


Naši pravni svetovalci pravnim in fizičnim osebam nudijo širok nabor storitev pravnega svetovanja na področju gospodarskega, korporacijskega, civilnega, delovnega, stvarnega, družinskega, transportnega, zavarovalnega in dednega prava. Cilj naših pravnih svetovalcev je ponuditi strankam učinkovito pravno podporo. Naloga naših pravnih svetovalcev je zastopati interese strank, jim pravno svetovati in zagotavljati ustrezen nivo pravne varnosti. Ustrezen nivo pravne varnosti je mogoče doseči, zaradi kompleksnosti in širine pravnih področij, le ob vključitvi zunanjih strokovnjakov z izkušnjami iz področij ter ob doslednem poznavanju mednarodnega prava, nacionalne zakonodaje ter predvsem domače in tuje sodne prakse.

Pri svojem delu naši pravni svetovalci sledijo posluhu za individualne potrebe, zahteve in pravice strank ter – v nasprotju s prevečkrat dolgotrajnimi sodnimi postopki – stremijo k hitri in učinkoviti rešitvi pravnega problema pred začetkom sodnega postopka. Vodijo jih visoki standardi pravne stroke in iskrena želja po praktičnih in domiselnih rešitvah.

Naši pravni svetovalci opravljajo svoje delo natančno, dosledno in profesionalno, izkušnje bogatijo s strokovnim usposabljanjem in nenehno vpetostjo v svetovanje strankam. Vse to jim omogoča uspešno in učinkovito reševanje problemov strank. Naši pravni strokovnjaki vam lahko svetujejo pri vsaki življenjski situaciji, pri kateri ste v stiku s pravom. Pomagajo vam lahko pri preveritvi ustreznosti določb različnih tipov pogodb (pogodba o nakupu nepremičnin, premičnin, pogodba o zaposlitvi, podjemna pogodba, avtorska pogodba), tako da zavarujejo vaše pravice in da podpišete za obe stranki uravnoteženo pogodbo. Pomagajo vam lahko tudi pri ločitvah in razdružitvi skupnega premoženja. Svetujejo vam lahko tudi glede morebitnih dogovorov v primeru dedovanja. Nadalje vam lahko pomagajo pri ustanovitvi ali preoblikovanju družbe ali pri nakupu poslovnega deleža. Strankam tudi svetujejo z obiskom v njihovi družbi, kjer preverijo določbe sklenjenih pogodb in notranjih aktov glede na veljavno zakonodajo in po opravljenem pregledu strankam svetujejo ali so njihove pogodbe in notranji akti ustrezni ter primerni glede na veljavno zakonodajo in kako lahko izboljšajo svoje pravice. 


Dolgoletne izkušnje
Svetujemo vam že od leta 1998.
Neodvisnost
Neodvisno svetujemo glede najboljših možnosti za dosego vaših ciljev.
Celostna obravnava
Smo skupina strokovnjakov z različnih strokovnih področij.
Individualna obravnava
Zainteresirani smo za to, kar je pomembno vam.
Dolgoročno sodelovanje z vami
Nam najpomembnejši element pri upravljanju premoženja.

Kaj sploh je premoženjsko svetovanje?


Veliko več kot le vzajemni skladi in delnice.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se