Delovanje


Izvajanje premoženjskega plana in analiziranje doseganja ciljev

Ko boste vi in vaš premoženjski svetovalec skupaj ugotovili vaše investicijske cilje, bo vaš svetovalec izdelal finančni načrt za vas in ga pregledal skupaj z vami. Načrt bo vseboval priporočila za vsa zavarovanja, bančne račune, kredite, za denarne rezerve za kritje nepričakovanih finančnih potreb in naložbe za specifične kratkoročne in dolgoročne cilje.

Načrt lahko zajema tudi premestitev določenega dela ali vsega premoženja v primernejše naložbe, ki ustrezajo vašemu odnosu do tveganja in vašim investicijskim ciljem. Dodatno k temu bo priporočal kam investirati prihodnja sredstva (redna varčevanja ali večje enkratne zneske) in koliko morate prihraniti da bi dosegli vaše finančne cilje.

Ko se boste vi in vaš svetovalec strinjali glede akcijskega načrta in ga izvedli, boste določili letne finančne preglede, s katerimi boste zagotovili, da bo vaš načrt deloval na vaše zadovoljstvo in da se noben od vaših ciljev skozi čas ni spremenil. Če pride do velikih sprememb ali dogodkov v vašem življenju, vašega premoženjskega svetovalca o tem obvestite. Taki primeri vključujejo spremembo zakonskega statusa, rojstvo otroka, spremembe v dohodku ali dediščino.

Za uspešno delo s premoženjskim svetovalcem morate zgraditi soliden odnos na podlagi zaupanja in vzajemnega spoštovanja. In najpomembnejše je, da morate biti vpleteni. V prihodnjih letih bo vaš svetovalec postal zaupanja vreden prijatelj in zaupnik. In skupaj boste izvedli strategijo za maksimalni izkoristek dohodkovne moči vašega premoženja.


Dolgoletne izkušnje
Svetujemo vam že od leta 1998.
Neodvisnost
Neodvisno svetujemo glede najboljših možnosti za dosego vaših ciljev.
Celostna obravnava
Smo skupina strokovnjakov z različnih strokovnih področij.
Individualna obravnava
Zainteresirani smo za to, kar je pomembno vam.
Dolgoročno sodelovanje z vami
Nam najpomembnejši element pri upravljanju premoženja.

Kaj sploh je premoženjsko svetovanje?


Veliko več kot le vzajemni skladi in delnice.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se