Finančno svetovanje


Osnovni nabor osebnih svetovalnih storitev Donos.net sestavljajo:

 • izdelava osebne premoženjske analize, osebnega finančnega načrta in naložbene strategije
 • analiza in optimizacija obstoječih finančnih produktov in zavarovalnih polic
 • pristop h kapitalskih naložbam in sklepanje zavarovalnih pogodb
 • izobraževanje s področja osebnih financ

Te storitve pa še dodatno dopolnjujemo s še dodatno poglobljenimi aktivnostmi:

Analiza in financiranje denarnega toka
Upravljanje z denarjem, načrtovanje finančnega premoženja in likvidnosti. Ocenjevanje finančnega statusa, vključno s premoženjem, obveznostmi do virov sredstev, denarnim tokom, upravljanjem dolgov; potrebe po kapitalu, posebne okoliščine, kot sta razveza ali poroka, načrtovanje prispevkov za dobrodelne namene, potrebe invalidnih otrok, odvisnih starih staršev, izobraževalne potrebe, načrtovanje v primeru trajnih bolezni in tesno povezano načrtovanje poslovnih sistemov.

Strategije vlaganja
Merila uspešnosti portfelja, ocenjevanje portfeljev, donosi, prilagojeni tveganju, moderna portfeljska teorija, metoda povprečnega stroška, reinvestiranje dividend, “aktivne” in “pasivne” strategije (tempiranje trga, izbiranje zajamčenih naložb, kupi&drži), zavarovanja proti izgubam, opcije in cenovni modeli.

Izvedba finančnega načrta
Pomoč pri izvedbi priporočil in potrebni koordinaciji z drugimi profesionalci, kot so računovodje, odvetniki, nepremičninski posredniki, borzni posredniki in zavarovalni agenti.

Kontrola finančnega načrta
Ocenjevanje smiselnosti priporočil, ocena napredka, razprave in ocenjevanje sprememb v osebnih razmerah, ocenjevanje na podlagi sprememb v davčni zakonodaji in ekonomskih okoliščinah.

Kakšne dejanske koristi pa vam naše svetovanje sploh nudi?


 • Z našo pomočjo boste dosegli vaše finančne in življenjske cilje hitreje, v večji meri in z manj tveganja kot bi jih sicer!
 • Z optimizacijo osebnih zavarovanj boste prihranili denar, ki ga boste lahko namenili za bolj donosne kapitalske naložbe.
 • Spoznali boste, če določena zavarovanja sploh potrebujete. Zavarovani boste za optimalne zavarovalne vsote po nižjih premijah in najboljših tarifah.
 • Navdušili in motivirali vas bomo za izvedbo osebnega finančnega načrta na poti do kakovostnega življenja, ki ga želite doseči zase in za svoje najdražje.
 • Spodbujali vas bomo k uresničitvi finančne prihodnosti, za katero ste se odločili.
 • Pomagali vam bomo dosegati višje donose in ohranjati investicijsko disciplino.
 • Pomagali vam bomo ponovno osredotočiti se na tisto, kar je za vas najpomembnejše v življenju.
 • Z delegiranjem vaših finančnih zadev boste našli nekaj časa za nekatere druge dejavnosti, ki jih ne morete delegirati.
 • Pomagali vam bomo razlikovati med tistim, za kar vas finančne ustanove, mediji in viri ekonomskih informacij skušajo prepričati, da je absolutno nujno, in tistim, kar dejansko prispeva k uživanju boljšega življenja.


Dolgoletne izkušnje
Svetujemo vam že od leta 1998.
Neodvisnost
Neodvisno svetujemo glede najboljših možnosti za dosego vaših ciljev.
Celostna obravnava
Smo skupina strokovnjakov z različnih strokovnih področij.
Individualna obravnava
Zainteresirani smo za to, kar je pomembno vam.
Dolgoročno sodelovanje z vami
Nam najpomembnejši element pri upravljanju premoženja.

Kaj sploh je premoženjsko svetovanje?


Veliko več kot le vzajemni skladi in delnice.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ne strinjam se